Modern kantoorpand

Al uw vastgoed goed verzekerd

Vastgoed is een groot bezit. U moet kunnen rekenen op een uitstekende verzekering. Op een vergoeding als er iets gebeurt. Daar staan wij voor. Wij regelen het tot in de puntjes.

Wij nemen u alle zorg uit handen. Zo bekijken wij of het pand aan de polisvoorwaarden voldoet. Die inspectie is voor onze rekening.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent. Ook als er onverhoopt iets gebeurt.

Onze services

 • Alle panden in één polis

  Alle panden in één polis? Dat kan. Bij ons. Ongeacht de bestemming van het pand, ongeacht de risicograad. Of u of uw cliënt nu twee, tien of vijftig panden heeft. Bekijk ook onze speciale website: vastgoedverzekerd.nu.
 • Óók leegstaand vastgoed

  Het lukt niet altijd om panden te verhuren. Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand. Gebruikelijk geldt bij leegstand alleen brand-­‐ en stormdekking. Dat kan ook anders. Als u dat wilt, bieden wij u een uitgebreide gevarendekking.
 • Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed

  Hoe goed u uw pand ook onderhoudt, het kan bijvoorbeeld gebeuren dat in een storm een van de dakpannen op een auto waait. Of nog erger, op een voetganger. Een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed dekt de schade.
 • Taxeren tegen scherpe prijzen

  Taxatie van uw pand geeft u garantie tegen onderverzekering. Zo kunt u erop rekenen dat u na een calamiteit schadeloos wordt gesteld tot de verzekerde som. Wij hebben scherpe prijsafspraken gemaakt met een aantal gerenommeerde taxatiebureaus. Daar kunt u van profiteren.
Heeft u een vraag over vastgoed verzekeringen? Bel dan naar: 070-3624545

Driessen Assurantiën ... partner voor elke vastgoed ondernemer!

Ervaring, kennis en sterke polissen

Samen met u vinden wij de beste verzekeringsoplossingen in de markt. Tegen optimale voorwaarden en scherpe premies wel te verstaan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

U heeft geen tussenpersoon?

Geen punt. Bel ons. We vertellen u graag welke door AFM goedgekeurde tussenpersonen u in uw buurt vindt. We tellen maar liefst ruim 600 samenwerkingspartners.

Vragen over vastgoed verzekeringen?

Heeft u een vraag over vastgoed verzekeringen? Wilt u informatie, tips of een taxatie? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 070-3624545.