Juwelier

Juweliers, een gouden verzekering

Juwelen, horloges en andere kostbaarheden zijn in trek. Helaas niet alleen bij uw klanten. Ook inbrekers slaan graag hun slag in uw zaak. Ze doen een greep uit uw collectie en laten een ravage achter. Dan heeft u uw verzekering liefst goed geregeld.

We hebben nieuws voor u: wij bieden u een allriskdekking. Dat is bijzonder. Daarmee zijn alle van buiten komende onheilen gedekt, denk aan overval, inbraak, diefstal en beschadiging. 
U kunt veel meeverzekeren: zendingen, contant geld, goederen bij derden (dat zijn uw sieraden op een vakbeurs) en goederen bij de verzekerde thuis.

Onze services

 • Handige tips

  Bij afsluiting van een verzekering zorgen wij voor een inspectie van de risico’s. Daaruit volgt een rapport met aanbevelingen, de preventiescan noemen wij dat. Het maakt u duidelijk wat u kunt doen om schade te voorkomen.
 • Snelle schadeafhandeling

  Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de schade, zodat u zich volledig kunt richten op het reilen en zeilen van uw zaak. Neem bij schade meteen contact op met uw tussenpersoon.
 • Heldere taxatie

  Bij afsluiting van de verzekering voeren wij een taxatie uit. Zo weet u dat u niet teveel betaalt en niet voor een te hoog bedrag verzekerd bent. Zo voorkomt u ook dat u voor een te laag bedrag verzekerd bent en niet de volledige schade krijgt uitgekeerd.

  Met deze taxatie kunt u rekenen op 'garantie tegen onderverzekering'. Dat betekent de volledige schade wordt uitgekeerd, ook als u toch onderverzekerd blijkt te zijn.

Kies de dekking die bij u past

Opstal

U bent eigenaar van het pand en verzekert uw pand graag goed. Een goede opstalverzekering biedt onder meer dekking voor brandschade, stormschade, waterschade en braakschade.

Huurdersbelang

U huurt het pand en u wilt het pand verbeteren of verfraaien, denk aan een nieuw plafond of een mooie vloer. Dat valt onder het huurdersbelang. Het zijn zaken die -­ in verzekeringsjargon -­ ‘aard-­ en nagelvast zitten’.

Bedrijfsschade

U heeft flinke schade, zo fors dat u wekenlang geen omzet kunt draaien en het daarna misschien wel maanden duurt tot uw omzet op het oude niveau is. U maakt geen winst en u moet uw vaste lasten doorbetalen. De bedrijfsschade-clausule dekt de som van deze twee.

Aansprakelijkheid

Een dame glijdt uit over uw net gedweilde vloer, haar tas raakt beschadigd in haar val. De aansprakelijkheid-clausule dekt de schade.

Ziekteverzuim

Uw werknemer wordt ziek. Langdurig ziek. Volgens de wet moet u zijn loon in de eerste twee ziektejaren doorbetalen. Met dekking van ziekteverzuim kunt u rekenen op een vergoeding voor deze kosten.

Geld

Een goede dag brengt al snel een paar duizend euro in de la van de kas. Met een geld-dekking verzekert u deze contanten tegen diefstal. Voorwaarde is wel dat u het geld na sluiting opbergt in een goede kluis.

Milieuschade

Als uw omgeving verontreinigd raakt, bijvoorbeeld door het blussen van brand, kan de gemeente u aansprakelijk stellen. Milieuschade-dekking vergoedt de kosten van reiniging (sanering), eventueel onderzoek en mogelijk verweer. Ook vergoedt het kosten die het gevolg zijn van de sanering, denk aan het vervangen van ondergrondse kabels of het herstellen van straten.

Rechtsbijstand

Een juridisch conflict kan zomaar ontstaan en advocaten zijn duur. Eén belletje en er ligt een nota op de deurmat. Met een rechtsbijstandverzekering krijgt u gratis telefonisch advies. Vervolgens bepaalt u samen met de jurist de beste aanpak. U staat er niet alleen voor.

Heeft u een vraag over juweliers verzekeringen? Bel dan naar: 070-3624545

Driessen Assurantiën ... partner voor elke juwelier!

Ervaring, kennis en sterke polissen

Samen met u vinden wij de beste verzekeringsoplossingen in de markt. Tegen optimale voorwaarden en scherpe premies wel te verstaan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

U heeft geen tussenpersoon?

Geen punt. Bel ons. We vertellen u graag welke door AFM goedgekeurde tussenpersonen u in uw buurt vindt. We tellen maar liefst ruim 600 samenwerkingspartners.

Vragen over juweliers verzekeringen?

Heeft u een vraag over juweliers verzekeringen? Wilt u informatie, tips of een taxatie? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 070-3624545.