Twee mensen aan het werk in veiligheid kleding

Ook voor complexe en zware risico’s

Soms zijn risico’s te groot of te complex om ze bij één verzekeraar onder te brengen. Dan gaan we naar de Nederlandse assurantiebeurs en zoeken we de juiste verzekeraars bij uw vraag.

Of het nu om een complex transportrisico gaat, om een omvangrijke en riskante brandpost of om een ingewikkeld beroeps­aansprakelijkheidsrisico: u bent bij Driessen aan het goede adres!

Als het risico in Nederland niet te verzekeren is, gaan we naar Londen. We zijn namelijk officieel partner van de grootste verzekeringsmarkt ter wereld, Lloyd’s of London, en we houden ook zelf kantoor in Londen.

Ervaring, kennis en sterke polissen

Samen met u vinden wij de beste verzekeringsoplossingen in de markt. Tegen optimale voorwaarden en scherpe premies wel te verstaan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

U heeft geen tussenpersoon?

Geen punt. Bel ons. We vertellen u graag welke door AFM goedgekeurde tussenpersonen u in uw buurt vindt. We tellen maar liefst ruim 600 samenwerkingspartners.
Heeft u een vraag over complexe en zware risico's? Bel dan naar: 070-3624545

Driessen Assurantiën ... partner voor complexe en zware risico's!

Vragen over complexe en zware risico's?

Heeft u een vraag over complexe en zware risico's? Wilt u informatie, tips of een taxatie? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 070-3624545.