Appartementen

Met de VVE onder de pannen

VVE staat voor Vereniging Van Eigenaren. De VVE zorgt ervoor dat een gebouw goed beheerd wordt en de bewoners beschermd zijn bij schade. Om te voorkomen dat het pand voor een deel onverzekerd is, sluit de VVE namens de bewoners verzekeringen voor het pand.

Onze VVE-verzekering beschermt u tegen risico’s als schade aan opstal en glas en mogelijke aansprakelijkheidsclaims. 

Bovendien dekt onze polis de door u aangebrachte verbeteringen aan het pand en kunt u rekenen op rechtsbijstand wanneer nodig. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Onze services

 • Handige tips

  Bij afsluiting van een verzekering zorgen wij voor een inspectie van de risico’s. Daaruit volgt een rapport met aanbevelingen, de preventiescan noemen wij dat. Het maakt u duidelijk wat u kunt doen om schade te voorkomen.

 • Snelle schadeafhandeling

  Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de schade, zodat u zich volledig kunt richten op uw zaken. Neem bij schade meteen contact op met uw tussenpersoon.
 • Heldere taxatie

  Bij afsluiting van de verzekering voeren wij een taxatie uit. Zo weet u dat u niet teveel betaalt en niet voor een te hoog bedrag verzekerd bent. Zo voorkomt u ook dat u voor een te laag bedrag verzekerd bent en niet de volledige schade krijgt uitgekeerd.

  Met deze taxatie kunt u rekenen op 'garantie tegen onderverzekering'. Dat betekent de volledige schade wordt uitgekeerd, ook als u toch onderverzekerd blijkt te zijn.

Kies de dekking die bij u past

Opstal

U verzekert uw pand graag goed. Een goede opstalverzekering biedt onder meer dekking voor brandschade, stormschade, waterschade en braakschade.

Woningverbetering / meerwerk

De VVE verzekert de herbouwwaarde van het pand. Normaal gesproken tellen door bewoners aangebrachte verbeteringen niet mee. U kunt deze verbeteringen wel mee verzekeren op de VVE-polis. Onze polis geeft sowieso dekking voor woningverbetering tot € 10.000 per appartement.

Glas

Glas is kwetsbaar. Een voetbal of een boomtak en het breekt. De VVE-glasverzekering dekt de schade door breuk. Eén telefoontje en het is geregeld. Onze glaszetters komen onmiddellijk en wij betalen meteen de nota. 

Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand struikelt over een kapotte tegel. In een storm waait een van de dakpannen op een auto. Of nog erger: op een voetganger. De aansprakelijkheid-clausule dekt de schade. 

Rechtsbijstand

Een juridisch conflict kan zomaar ontstaan en advocaten zijn duur. Eén belletje en er ligt een nota op de deurmat. Met een rechtsbijstandverzekering krijgt u gratis telefonisch advies. Vervolgens bepaalt u samen met de jurist de beste aanpak. U staat er niet alleen voor. 

Bestuursaansprakelijkheid

Het kan zijn dat u een schadeclaim moet betalen na een juridisch conflict. Als bestuurslid van de VVE wilt u niet uw privévermogen in gevaar komt. De bestuursaansprakelijkheidsverzekering dekt claims op grond van: 

 • Onbehoorlijke taakvervulling in de VVE 
 • Wettelijke bestuurdersaansprakelijkheid 
 • Onzorgvuldig handelen tegenover derden 
 • Nalatigheid
Heeft u een vraag over VVE verzekeringen? Bel dan naar: 070-3624545

Driessen Assurantiën ... partner voor elke vereniging van eigenaren!

Ervaring, kennis en sterke polissen

Samen met u vinden wij de beste verzekeringsoplossingen in de markt. Tegen optimale voorwaarden en scherpe premies wel te verstaan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

U heeft geen tussenpersoon?

Geen punt. Bel ons. We vertellen u graag welke door AFM goedgekeurde tussenpersonen u in uw buurt vindt. We tellen maar liefst ruim 600 samenwerkingspartners.

Vragen over VVE verzekeringen?

Heeft u een vraag over VVE verzekeringen? Wilt u informatie, tips of een taxatie? Vul dan onderstaand formulier in of bel naar 070-3624545.